pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn fthm:4472 thesis "Analiza standarda u odjelu hrane i pića" "Ćetojević, Ratko" fthm:4643 thesis "Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Dalmacije" "Kasap, Kristina" fthm:4452 thesis "Gastronomska ponuda Hrvatske u funkciji konkurentne prednosti na turističkom tržištu" "Grivičić, Mila" fthm:4432 thesis "Gastronomsko-enološka ponuda Zagorja u funkciji brendiranja destinacije" "Škrnjug, Ana-Marija" fthm:3770 thesis "Kvaliteta i standardi rada u ugostiteljstvu" "Ivanov, Marin" fthm:4718 thesis "Marketing u funkciji promocije ugostiteljskog proizvoda" "Ćurčić, Tea" fthm:4610 thesis "Standardizacija ugostiteljskih usluga u hotelskoj korporaciji" "Zuban, Luka" fthm:4400 thesis "Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića" "Anamarija, Šantak" fthm:4447 thesis "Utjecaj religije na prehranu" "Galoić, Maja" fthm:4746 thesis "Značaj standarda i upravljanja kvalitetom u hotelijerstvu" "Prar, Lana" fthm:4492 thesis "Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude" "Pupis, Karla" fthm:3971 thesis "Analiza organizacijske strukture hotela Doubletree by Hilton Zagreb" "Markulin, Mihael" fthm:3929 thesis "Enogastronomska ponuda Dalmacije" "Mamula, Nora" fthm:3942 thesis "Europske kuhinje i njihov utjecaj na enogastronomsku ponudu Hrvatske" "Lulić, Ana" fthm:3755 thesis "Obiteljski ribarski obrt u funkciji poduzetničkog razvoja i stvaranje kvalitetne ugostiteljske ponude u destinaciji" "Bruno, Škapul" fthm:3931 thesis "Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića" "Simonetti, Carlo" fthm:3690 thesis "Uloga i značaj HACCP sustava u stvaranju sigurnosti i zdrave prehrane u ugostiteljstvu" "Koraca, Rafaele" fthm:3851 thesis "Važnost učinkovite komunikacije u hotelijerstvu" "Pliško, Iva" fthm:3847 thesis "Principi suvremenog poslovanja ugostiteljskog poduzeća na turističkom tržištu" "Đurkinjak, Ana" fthm:3769 thesis "Tradicionalna ponuda enogastronomije u turističkoj ponudi Slavonije" "Mikulec, Petra" fthm:3845 thesis "Uključenost tradicionalne gastronomije u turističku ponudu Hrvatskog zagorja" "Stiplošek, Tina" fthm:3827 thesis "Značaj kave u stvaranju brenda ugostiteljskog objekta" "Bažon, Klara" fthm:3579 thesis "Poslovni plan: ideja ulaganja u obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo" "Tuđa, Mihael" fthm:3608 thesis "Ponuda zdrave prehrane kao konkurentska prednost u ugostiteljstvu" "Ćehajić, Antonia" fthm:3789 thesis "Pogođenost ugostiteljskih poduzeća pandemijom korona virusa" "Bandur, Patricia" fthm:4011 thesis "Organizacija rada i stvaranje kvalitetne ponude u barskom poslovanju" "Golik, Krešimir" fthm:4237 thesis "Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj" "Šaban, Jelena" fthm:4069 thesis "ISO standardi i unaprjeđenje poslovanja ugostiteljskih objekata" "Petrušić, Katarina" fthm:4378 thesis "Novi trendovi u kulinarstvu" "Sporiš, Marko" fthm:4006 thesis "Obilježja gastronomije u Njemačkoj" "Konjušić, Ivan" fthm:4259 thesis "Primjena standarda u turizmu i ugostiteljstvu u cilju stvaranja kvalitete usluga" "Tomičić, Ivana" fthm:4064 thesis "Standardi i kvaliteta u odjelu hrane i pića" "Brumnić, Natalia" fthm:3880 thesis "Standardi kvalitete ruralnog turizma u Slavoniji" "Bunčić, Marko" fthm:4261 thesis "Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu" "Matovina, Marko" fthm:4125 thesis "Programi zdravstvenih i sigurnosnih standarda za vrijeme COVID-19 u hotelijerstvu" "Sliško, Nikolina" fthm:4260 thesis "Standardi i kvaliteta u wellness turizmu" "Andričić, Marta" fthm:4505 thesis "Standardi i kvaliteta usluge hrane i pića u malim obiteljskim hotelima" "Jerić Čule, Tea" fthm:4265 thesis "Standardizacija i kvaliteta u malim obiteljskim hotelima" "Vidović, Marina" fthm:4366 thesis "Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu" "Kotarski, Barbara" fthm:4302 thesis "Utjecaj COVID-19 na standard pružanja usluga hrane i pića u hotelijerstvu" "Simonetti, Carlo" fthm:4262 thesis "Djelatnici kao element kvalitete u turizmu" "Stojaković, Dragana" fthm:4230 thesis "Usklađivanje hrane i vina u enogastronomiji" "Gostevčić, Adrian" fthm:4093 thesis "Tradicionalna gastronomska ponuda otoka Raba" "Škapul, Bruno" fzsri:1504 thesis "PRINCIPI PREHRAMBENIH NAVIKA MEDICINSKOG OSOBLJA U PANDEMIJI COVIDA 19" "Matahlija Gabrić, Tina" fzsri:1382 thesis "UTJECAJ MASTI U PREHRANI NA PREVENCIJU I NASTANAK CEREBROVASKULARNIH BOLESTI" "Kalanj, Davor" efzg:8270 dissertation "Utjecaj kauzalnoga i efektualnoga pristupa poduzetništvu na poslovnu uspješnost malih i srednjih poduzeća u Republici Hrvatskoj" "Horvatinović, Tin" fthm:2884 dissertation "Utjecaj malog poduzetništva u hotelijerstvu na sezonalnost hrvatskog turizma" "Milenkovska Klimoska, Angela" fthm:3038 thesis "Analiza financijskih pokazatelja hotelskog poduzeća" "Kvakić, Arijana" fthm:3346 thesis "Analiza kvalitete restoranske ponude Splitsko-dalmatinske županije na temelju mobilne aplikacije Tripadvisor" "Vuko, Doris" fthm:3345 thesis "Analiza standarda sigurnosti hrane u ugostiteljstvu" "Golub, Jelena" fthm:3425 thesis "Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu" "Demirović, Antonio" fthm:3044 thesis "Enogastronomija Slavonije i Baranje u funkciji razvoja ruralnog turizma" "Albertović, Tinka" fthm:3352 thesis "Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske" "Ćosić, Laura" fthm:2852 thesis "Gastro turizam Istarske županije" "Canoski Gušani, Adem" fthm:2960 thesis "Gastronomska analiza manifestacije „Advent u Zagrebu“" "Plašćar, Iva" fthm:3349 thesis "Inovacije i standardi u turističkoj destinaciji" "Malezija, Tena" fthm:2961 thesis "Napredak i razvoj ICT u hotelijerstvu" "Kukec, Lucija" fthm:3043 thesis "Perspektive razvoja gastronomskog turizma u Republici Hrvatskoj" "Breščaković, Roberto" fthm:3350 thesis "Standardi i kvaliteta poslovanja hotelskog domaćinstva u Kempinski Hotelu Berchtesgaden" "Gegić, Marija" fthm:3347 thesis "Standardi i kvaliteta usluga zdravstvenog turizma Varaždinske Toplice" "Hanžek, Alina" fthm:3001 thesis "Standardi prijemnog odjela hotelskog poduzeća" "Hrala, Dominik" fthm:3426 thesis "Utjecaj ekoloških standarda na zadovoljstvo hotelskih gostiju" "Mandić, Matea" fthm:3427 thesis "Analiza USALI standarda izvješćivanja u hotelijerstvu na primjeru „Valamar Riviere“ d.d." "Buljubašić, Sara" fthm:3229 thesis "Eko standardizacija u suvremenom hotelijerstvu Europske unije" "Tariba, Marija" fthm:2958 thesis "Enogastronomija kvarnerskih otoka u funkciji razvoja turističke ponude" "Berišić, Antonela" fthm:3045 thesis "Gastronomija: raznolikost začina i mirodija" "Sulić, Ivona" fthm:3046 thesis "Gastronomska obilježja svjetskih kuhinja" "Jerić, Tea" fthm:2957 thesis "Izazovi i prilike u ugostiteljstvu za vrijeme COVID 19" "Lojen, Tea" fthm:3230 thesis "Kvaliteta i standardi enogastronomske ponude restorana Hrvatskog zagorja" "Hrček, Dijana" fthm:2803 thesis "Obilježja barskog poslovanja u ugostiteljstvu" "Čop, Ivan Valentin" fthm:3042 thesis "Obilježja i perspektive razoja hotelijerstva u Republici Hrvatskoj" "Tomičić, Ivana" fthm:2959 thesis "Organizacija poslovanja hotelskog lanca Falkensteiner" "Pavić, Marko" fthm:3041 thesis "Principi prodaje i politika cijena u ugostiteljstvu" "Lončar, Loreta Iva" fthm:3351 thesis "Standardi i kvaliteta usluga zdravstvenog turizma u Hrvatskom zagorju" "Filipaj, Jelena" fthm:2956 thesis "Suvremeni strateški trendovi poslovanja hotelskog poduzeća" "Čović, Sara" fthm:3039 thesis "Tradicionalna hrana i turizam - Turističko iskustvo i gastronomska baština u ruralnim područjima Istre" "Brumnić, Natalia" fthm:3348 thesis "Uloga i značaj HACCP sustava u ugostiteljstvu" "Deželić, Filip" fthm:2805 thesis "Uloga inoviranja u poslovanju malih i srednjih ugostiteljskih poduzeća" "Šušak, Laura" fthm:2804 thesis "Uloga ljudskih potencijala u kvaliteti hotelskih usluga" "Papić, Valentina" fthm:2962 thesis "Upravljanje odnosima s gostima u hotelijerstvu: Case Study Hotel Esplanade Zagreb" "Bilić, Nikola" fthm:2963 thesis "Utjecaj investicija na uspješnost poslovanja u hotelijerstvu" "Ćurić, Marija" fthm:2955 thesis "Vina i vinske ceste Bjelovarsko-bilogorske županije" "Budimir, Domagoj" fzsri:1296 thesis "POVEZANOST DEBLJINE I BOLESTI ŠTITNJAČE KOD ŽENA" "Dukić, Valerija" fthm:3176 thesis "Uloga kvaliteta i standarda u uspješnosti poslovanja hotela „Milenij“ Opatija" "Muslimović, Lejla" fthm:2853 thesis "Značaj zanatskog pivarstva u Republici Hrvatskoj" "Pugar, Hrvoje" fzsri:933 thesis "PRAVILNA PREHRANA U DJECE PREDŠKOLSKE DOBI" "Babić, Kristina" fthm:2246 thesis "Analiza standarda sigurnosti hrane u ugostiteljstvu" "Lukanić, Ingrid Vida" fthm:2256 thesis "Analiza standarda u hotelskom odjelu hrane i pića" "Poturica, Ivana" fthm:2484 thesis "Brendiranje autentične gastronomske ponude Republike Hrvatske" "Lihter, Tea" fthm:2501 thesis "Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije" "Fulir, Matea" fthm:2549 thesis "Inovacije poslovnih modela u restorantskom poslovanju" "Duždević, Magdalena" fthm:2512 thesis "Konkurentnost hotelskih poduzeća Hrvatske na međunarodnom tržištu" "Miklec, Martina" fthm:2362 thesis "Obilježja standarda i kvalitete u hotelu Ambasador" "Pandža, Mia" fthm:2534 thesis "Poslovanje i principi rada hotelskoga domaćinstva" "Gegić, Marija" fthm:2704 thesis "Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije Dalmacija" "Tadić, Lucia" fthm:2538 thesis "Razvoj vinskog turizma u Slavoniji" "Gunjević, Kim" fthm:2315 thesis "Standardi i kvaliteta u hotelskom poslovanju odjela hrane i pića, case study - Kempinski Hotel Adriatic" "Duvančić, Ema" fthm:2394 thesis "Standardizacija i kvaliteta u restoraterstvu poslovanja" "Cerovec, Ivana" fthm:2328 thesis "Standardne operativne procedure u prijemnom odjelu - studija slučaja Kamp Mon Perin" "Piutti, Maricha" fthm:2408 thesis "Strateški pristup TQM-u u Hotelu International" "Rakić, Tomislava" fthm:2558 thesis "Strateški pristup u razvoju poslovanja malih i srednjih hotelskih poduzeća" "Rodić, Veronika" fthm:2569 thesis "Strateški pristup upravljanja uslugama hrane i pića u hotelskom poduzeću" "Kralj, Matea" fthm:2705 thesis "Tradicionalna gastronomija Slavonije u turističkoj ponudi" "Tomašinjak, Tena" fthm:2521 thesis "Ugostiteljstvo kao gospodarska djelatnost u Republici Hrvatskoj" "Dodić, Petra" fthm:2682 thesis "Utjecaj informacijske tehnologije na hotelsko poslovanje" "Bunčić, Marko" fthm:2418 thesis "Analiza ISO standarda u hotelijerstvu Hrvatske" "Dejanović, Dora" fthm:2679 thesis "Enogastronomska obilježja Dalmacije u formiranju turističkoga brenda" "Golomejić, Kristijan" fthm:2539 thesis "Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u kreiranju turističkog proizvoda" "Hanžek, Alina" fthm:2565 thesis "Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga doživljaja" "Tomulić, Andrea" fthm:2703 thesis "Gastronomija u hotelijerstvu i ugostiteljstvu" "Petani, Karlo" fthm:2562 thesis "Gastronomska obilježja Hrvatskog zagorja u turističkoj ponudi" "Klanjčić, Ana" fthm:2566 thesis "Koncept marketinga u suvremenom hotelskom poslovanju" "Baštijanović, Antonela" fthm:2372 thesis "Primjena Halal standarda u hotelijerstvu" "Petrović, Željka" fthm:2373 thesis "Primjena Košer standarda u hotelijerstvu" "Polonijo, Nenad" fthm:2568 thesis "Primjena i značaj koncepta marketinga u hotelskom poslovanju" "Duspara, Anna" fthm:2414 thesis "Primjena standarda i kvaliteta u hotelijerstvu" "Šlogar, Karloina" fthm:2366 thesis "Standardi i kvaliteta kao temelj poslovne uspješnosti" "Živković, Tajana" fthm:2304 thesis "Standardi i kvaliteta poslovanja hotelskoga naselja Valamar Isabella" "Grivičić, Hrvoje" fthm:2390 thesis "Standardi i kvaliteta u poslovanju Hotela Malin" "Antunović, Ines" fthm:2709 thesis "Suvremeni trendovi u gastronomskoj ponudi" "Mezger, Linda Barbara" fthm:2594 thesis "Tradicionalna enogastronomija u turističkoj ponudi otoka Krka" "Bolonić, Marin" fthm:2564 thesis "Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga" "Tariba, Marija" fthm:2341 thesis "Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostiteljstvu - studija slučaja Amadria Park Grand hotel 4 opatijska cvijeta" "Šestak, Matej" fthm:2284 thesis "Utjecaj ekoloških standarda na hotelsko poslovanje" "Ivaniš, Tea" fthm:2646 thesis "Utjecaj enogastronomskih manifestacija na stvaranje turističkoga brenda" "Bucić, Bruna" fthm:2544 thesis "Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje restoranske ponude" "Perković, Antonela" fthm:2546 thesis "Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske" "Tadić, Tina" fthm:2511 thesis "Čimbenici motivacije kadrova u ugostiteljskim poduzećima" "Ibrahimović, Lucija" fthm:2522 thesis "Barske mješavine kao element ponude u ugostiteljstvu" "Gal, Josip" fthm:2514 thesis "Motivacija za rad, čimbenik uspješnosti u zdravstvu" "Ostojić, Miroslav" fthm:1867 thesis "Analiza ISO standarda u hotelskom poduzeću" "Šušković-Medved, Tin" fthm:1776 thesis "Analiza standarda u prijemnom odjelu grupacije hotela „OHM Management Group“" "Šipuš, Ivana" fthm:1903 thesis "Analiza vinskoga tržišta u Kini" "Fačini, Dinko" fthm:1907 thesis "Enogastronomska obilježja Samobora u turističkoj ponudi" "Purić, Barbara" fthm:1789 thesis "Enogastronomska ponuda Hrvatske u funkciji stvaranja turističkoga brenda" "Vladić, Dona" fthm:1844 thesis "Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude" "Vukoja, Marija" fthm:1887 thesis "Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja" "Faber, Matej" fthm:1768 thesis "Implementacija standarda u restornima brze hrane" "Foško, Lara" fthm:1961 thesis "Održivi razvoj i zeleno poslovanje u hotelijerstvu" "Mandić, Matea" fthm:1934 thesis "Poslovanje odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću" "Duvančić, Ema" fthm:1879 thesis "Procesi nabave u hotelskim poduzećima" "Petaci, Danijela" fthm:2169 thesis "Standardi i kvaliteta gastronomske ponude u Hrvatskoj" "Smoković, Anika" fthm:2024 thesis "Standardi kao temelj poslovne uspješnosti u hotelijerstvu" "Martinić, Martina" fthm:1840 thesis "Sustav upravljanja kvalitetom prema normi 9001 u hotelijerstvu" "Žgomba, Antonia" fthm:2029 thesis "Tradiocionalna gastronomija Hrvatske u funkciji stvaranja brenda" "Hrs, Marija" fthm:2173 thesis "Uloga kvalitete i standarda u malim obiteljskim hotelima" "Ortović, Margareta" fthm:2116 thesis "Uloga ljudskih potencijala u funkciji implementacije standarda i kvalitete hotelskoga poduzeća" "Matić, Nikol" fthm:2045 thesis "Uloga sommeliera i njihov utjecaj na prodaju vina u restoranu" "Pantaler, Juraj" fthm:1833 thesis "Utjecaj informacijske tehnologije na hotelsko poslovanje" "Tatić, Vjeran Semion" fthm:1804 thesis "Utjecaj novih tehnologija na poslovanje odjela hrane i pića" "Božić, Danijel" fzsri:472 thesis "ZADOVOLJSTVO POSLOM FIZIOTERAPEUTA U REPUBLICI HRVATSKOJ" "Senković, Paula" fzsri:536 thesis "ŽIVOTNE NAVIKE SREDNJOŠKOLACA ZDRAVSTVENOG USMJERENJA I STAVOVI PREMA ULOZI ŠKOLE I ZDRAVSTVENIH DJELATNIKA U PROMOCIJI ZDRAVOG ŽIVLJENJA" "Tolić, Vanja" fthm:2080 thesis "Instrumenti praćenja poslovnoga uspjeha" "Glasnović, Marija" fthm:2124 thesis "Maslinovo ulje kao hrvatski brend" "Curri, Sara" fthm:1865 thesis "Utjecaj strukture turističkoga smještaja na hotelsko poslovanje u Hrvatskoj" "Žagar, Matea" fthm:2064 thesis "Gastronomska ponuda otoka Krka" "Polonijo, Nenad" fthm:1855 thesis "Analiza uspješnosti poslovanja hotelskoga poduzeća" "Palić, Petra" fthm:1981 thesis "Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu" "Komes, Ivana" fthm:1800 thesis "Ekonomski aspekti poslovanja ugostitlejskoga objekta" "Mustapić, Mislav" fthm:2021 thesis "Enogastronomska ponuda Hrvatkse u funkciji stvaranja brenda" "Ćosić, Laura" fthm:2125 thesis "Enogastronomske manifestacije u funkciji oblikovanja turističke ponude" "Dejanović, Dora" fthm:2063 thesis "Gastronomska ponuda Kvarnera" "Petrović, Željka" fthm:2132 thesis "Gastronomski identitet Istarske kuhinje u turističkoj ponudi" "Palić, Petra" fthm:2072 thesis "Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude" "Tomkić, Katarina" fthm:2135 thesis "Hrvatska gastronomska baština u turističkoj ponudi" "Plašć, Krešimir" fthm:2115 thesis "Međunarodni standardi u hotelijersvu Hrvatske" "Šlogar, Karolina" fthm:2133 thesis "Standard ISO 22000 kao podloga za sigurnost i kvalitetu gastronomske ponude Hotela Terme Jezerčica" "Drempetić, Maja" fthm:2094 thesis "Standardi i kvaliteta usluga zdravstvenoga turizma na otoku Lošinju" "Čustonja, Marina" fthm:2154 thesis "Standardi sigurnosti u hotelijerstvu Republike Hrvatske" "Galović, Martina" fthm:2174 thesis "Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu" "Premilovac, Petra" fthm:2091 thesis "Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostitlejstvu - studij slučaja Imperial d. d. Rab" "Beg, Endrina" fthm:2130 thesis "Uloga kvalitete i standarda u uspješnosti poslovanja Hotela Matija Gubec Stubičke Toplice" "Besednik, Marina" fthm:2022 thesis "Usporedba kvalitete gourmet restorana u Hrvatskoj" "Cingesar, Marina" fthm:2127 thesis "Utjecaj marketing koncepta na suvremeno poslovanje hotela" "Grbavac, Marija" fthm:1996 thesis "Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića" "Oreški, Magdalena" fthm:1805 thesis "Vina Slavonije i Baranje u turističkoj ponudi Republike Hrvatske" "Šestak, Matej" fthm:1839 thesis "Financijsko izvješćivanje u hotelijerstvu prema standardu USALI" "Strmečki, Slavica" fthm:1904 thesis "Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda" "Nukić, Anela" fzsri:573 thesis "UČINCI MEDITERANSKE PREHRANE NA KARDIOVASKULARNE BOLESTI" "Gašparović-Marion, Indira" fthm:1647 thesis "Principi prodaje i politika cijena u ugostiteljstvu" "Matić, Nikol" fthm:1479 thesis "Zastupljenost vegetarijanske prehrane u gastronomskoj ponudi" "Šarić, Patricija" fthm:1528 thesis "Molekuralna gastronomija kao inovativni trend" "Gilja, Vedrana" fthm:1307 thesis "Standardi poslovanja prijavnoga odjela u Kempinski hotelu Adriatic" "Krasnić, Srećko" fthm:1312 thesis "Utjecaj životnoga stila turista na odabir kvalitete hotelskoga proizvoda" "Bojko, Manuela" fthm:1352 thesis "Značaj kvalitete turističkoga proizvoda u funkciji brendiranja destinacije" "Hržić, Mario" fthm:1660 thesis "Financijsko restrukturiranje kompanije" "Bešenski, Jurica" fthm:1672 thesis "Krediti za stambenu izgradnju" "Marinković, Roko" fthm:1503 thesis "Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije" "Bošnjak, Mia" fthm:1636 thesis "Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda" "Žaper, Marija" fthm:1614 thesis "Gastronomska baština Europe u turističkoj ponudi" "Cingesar, Marina" fthm:1684 thesis "Gastronomski turizam kao motiv dolaska u turističku destinaciju" "Drempetić, Maja" fthm:1658 thesis "Halal hrana u ugostiteljskoj ponudi" "Dervišević, Rahela" fthm:1329 thesis "Implementacija sustava upravljanja okolišem u hotelskom poduzeću" "Marić, Goran" fthm:1391 thesis "Kadrovski standardi u hotelskom poslovanju" "Hren, Nikolina" fthm:1327 thesis "Primjena sigurnosnih procedura u hotelskim poduzećima" "Frlan, Lara" fthm:1409 thesis "Primjena standarda u odjelu hrane i pića" "Sudarević, Lucija" fthm:1650 thesis "Principi stvaranja konkurentnih prednosti hotelskih korporacija u Dubrovniku" "Obradović, Kate" fthm:1395 thesis "Standardi kao temelj poslovne uspješnosti hotelskoga poduzeća" "Osrečak, Ivana" fthm:1435 thesis "Standardi u izgradnji hotelskih objekata u funkciji turističkoga razvoja Republike Hrvatske" "Kolobarić, Manuela" fthm:1659 thesis "Strategijski pristup upravljanju promjenama u hotelskom poduzeću" "Besednik, Marina" fthm:1736 thesis "Suvremeni trendovi u gastronomskoj ponudi" "Premilovac, Petra" fthm:1717 thesis "Uloga somelijerstva u suvremenom ugostiteljstvu" "Slade, Katarina" fthm:1593 thesis "Upravljanje procesom marketinga u hotelskom poduzeću" "Kraljić, Valentina" fthm:1344 thesis "Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima" "Prlić, Danko" fthm:974 thesis "Hrvatska kuhinja kao turistički brend" "Grivičić, Mila" fthm:1084 thesis "Strateški pristup razvoju enofilskog turizma u Republici Hrvatskoj" "Fero, Ivana" fthm:1159 thesis "Organizacija poslovnih procesa u hotelskom poduzeću" "Šupica, Dalija" fthm:931 thesis "Primjena Usali standarda u ugostiteljstvu" "Badrić, Dijana" fthm:917 thesis "Standardi prijemnoga odjela u funkciji zadovoljstva gosta" "Mikuljan, Valter" fthm:935 thesis "Standardi u odnosima s javnošću hotelskih poduzeća" "Dorotić Sadrić, Ljiljana" fthm:823 thesis "Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću" "Ahmetbašić, Elvis" fthm:1236 thesis "Utjecaj religije na prehranu" "Mršić, Paula" fthm:1164 thesis "Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi" "Raukar, Marija" fthm:1120 thesis "Analiza organizacijske strukture u hotelu Park Plaza Histria" "Vuković, Ivana" fthm:1199 thesis "Banketno poslovanje u restoraterstvu" "Šamec, Dajana" fthm:916 thesis "Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution)" "Delić, Zoran" fthm:1192 thesis "Obilježja europske enogastronomije u turističkoj ponudi" "Kurtanjek, Bernarda" fthm:963 thesis "Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima" "Luketa, Iva" fthm:861 thesis "Specifičnosti primjene i značaj halal standarda u ugostiteljstvu" "Bogovac, Ana" fthm:969 thesis "Standardi poslovne etike u Milenij hotelima" "Novoselić, Sven" fthm:960 thesis "Standardi upravljanja poslovnim rezultatom u ugostiteljstvu" "Bandić, Ante" fthm:881 thesis "Strateški pristup standardima rada u hotelijerstvu Hrvatske" "Rupčić, Daniela" fthm:1198 thesis "Tradicija i bogatstvo američke kuhinje" "Palić, Paulina" fthm:869 thesis "Zadovoljstvo gosta kao mjerilo vrijednosti kvalitete hotelske usluge" "Končar, Aleksandra" fthm:676 dissertation "Utjecaj percepcije sigurnosti na razvoj poduzetništva u turizmu" "Vučenović, Danijel" fthm:722 thesis "Upravljanje poslovnim rezultatom u hotelskom poduzeću" "Cvitanović, Maja" fthm:1080 thesis "Upravljanje poslovnim rezultatom u hotelskom poduzeću" "Cvitanović, Maja" fthm:117 thesis "Standardi sigurnosti hrane u ugostiteljstvu" "Pašalić, Vitomir" fthm:526 thesis "Važnost i značaj organizacijske strukture hotelskog poduzeća" "Šumelj, Marina" fthm:378 thesis "Enogastronomska ponuda Kvarnerskih otoka u funkciji stvaranja brenda" "Cerović, Lovro" fthm:37 thesis "Odnosi s javnošću kao proces u hotelskom poduzeću" "Bazina, Zorica" fthm:637 thesis "Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj" "Žulj, Zlatica" fthm:393 thesis "Enogastronomska ponuda središnje Istre u funkciji stvaranja brenda" "Foško, Lara" fthm:47 thesis "Organizacija cateringa i servisa u zrakoplovnim kompanijama" "Gačar, Vjekoslav" fthm:83 thesis "Strateški pristup procesima kvalitete u hotelijerstvu" "Baljak, Marko" fthm:452 thesis "Vinske regije i vina Francuske u turističkoj ponudi" "Manestar, Nataša" fthm:114 thesis "Analiza i značaj standarda hotelskih poduzeća na području Dubrovačko–neretvanske županije" "Musladin, Ivan" fthm:589 thesis "Enogastronomska ponuda Samobora u funkciji stvaranja branda" "Komarec, Tea" fthm:517 thesis "Hrvatske tradicionalne slastice u gastronomskoj ponudi" "Šipuš, Ivana" fthm:110 thesis "Implementacija i primjena energetskih i ekoloških standarda u hotelskoj industriji na primjeru hotelskih poduzeća Istraturist i Sveti Martin na Muri" "Martinović, Maja" fthm:524 thesis "Investicijski procesi u hotelijerstvu" "Staroveški, Josipa" fthm:435 thesis "Istarska vina u turističkoj ponudi Hrvatske" "Koraca, Petra" fthm:468 thesis "Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića" "Milovan, Ivan" fthm:547 thesis "Organizacija poslovanja restorana u ugostiteljstvu" "Bandić, Ante" fthm:165 thesis "Primjena USALI standarda izvješćivanja u hoteljerstvu" "Dragčević, Matija" fthm:325 thesis "Strateški pristup menadžmentu malih i srednjih poduzeća u turizmu" "Turčinov, Jerolim" fthm:477 thesis "Upravljanje poslovnim rezultatom u hotelskom poduzeću (na primjeru Imperial d.d. Rab)" "Nadalić-Šotić, Manuela" fthm:44 thesis "Usali u hotelijerstvu" "Divković, Ivana" fthm:434 thesis "Vina Hrvatske u kreiranju turističke ponude" "Končar, Aleksandra" fthm:506 thesis "Organizacija poslovnih funkcija u hotelijerstvu" "Šćulac, Renato" fthm:308 thesis "Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi" "Dalsaso, Ivor" fthm:449 thesis "Menadžersko komuniciranje u funkciji povećanja kvalitete hotelske usluge" "Lazić, Sandra" svkri:2823 dissertation "Poduzetnički pristup implementaciji novih tehnologija u odjelu HIP-a" "Perman, Luka" svkri:3663 dissertation "Strategijski pristup inovacijskim procesima korporativnog upravljanja u hotelskim poduzećima" "Mikinac, Krešimir" svkri:3398 dissertation "Poduzetnička organizacija modela razvoja vjerskog turizma" "Rot, Eddy" svkri:3257 dissertation "Modeli inovacijskih procesa etičkog upravljanja u hrvatskom hotelijerstvu" "Bahunek, Iva" svkri:3377 dissertation "Efikasna i efektivna ulaganja u smještajne kapacitete u funkciji strategijskog razvoja hrvatske hotelske industrije" "Pretula, Miroslav" fthm:2747 book "Ekonomika ugostiteljstva" "Ivanović, Slobodan" fthm:2736 book "Menadžment zadovoljstva gosta" "Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan" svkri:3736 dissertation "Strategijski menadžment u hotelskoj industriji" "Ivanović, Slobodan"