Authored book-Scientific book-Textbook for higher education
Trendovi u prehrani
Opatija: University of Rijeka, 2012. urn:nbn:hr:191:800096


Cite this document

Krešić, G. (2012). Trendovi u prehrani. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096.

Krešić, Greta. Trendovi u prehrani. Opatija, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096.

Krešić, Greta. Trendovi u prehrani. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096.

Krešić, G. (2012) Trendovi u prehrani. [online]. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096 (Accessed 25 April 2024)

Krešić G. Trendovi u prehrani. [Internet]. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2012, [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096

G. Krešić, Trendovi u prehrani. Opatija, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2012. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096

Please login to the repository to save this object to your list.