prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu

Matovina, Marko
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Matovina, M. (2022). Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu (Master's thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:066653

Matovina, Marko. "Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:066653

Matovina, Marko. "Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:066653

Matovina, M. (2022). 'Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 05 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:066653

Matovina M. Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu [Master's thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2022 [cited 2024 May 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:066653

M. Matovina, "Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:066653

Please login to the repository to save this object to your list.