Zlomislić, G. (2022). Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743
Zlomislić, Graciela. "Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743
Zlomislić, Graciela. "Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743
Zlomislić, G. (2022). 'Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 02 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743
Zlomislić G. Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2022 [cited 2024 December 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743
G. Zlomislić, "Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743