Kasap, K. (2022). Enogastronomski identitet Dalmacije u funkciji jačanja turističke ponude (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:336184
Kasap, Kristina. "Enogastronomski identitet Dalmacije u funkciji jačanja turističke ponude." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:336184
Kasap, Kristina. "Enogastronomski identitet Dalmacije u funkciji jačanja turističke ponude." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:336184
Kasap, K. (2022). 'Enogastronomski identitet Dalmacije u funkciji jačanja turističke ponude', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 24 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:336184
Kasap K. Enogastronomski identitet Dalmacije u funkciji jačanja turističke ponude [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2022 [cited 2025 January 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:336184
K. Kasap, "Enogastronomski identitet Dalmacije u funkciji jačanja turističke ponude", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:336184