undergraduate thesis
Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude
Primjer slučaja: Ugostiteljski obrt ‘Porta Pranzo’

Pupis, Karla
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Pupis, K. (2023). Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude : Primjer slučaja: Ugostiteljski obrt ‘Porta Pranzo’ (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:483076

Pupis, Karla. "Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude : Primjer slučaja: Ugostiteljski obrt ‘Porta Pranzo’." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:483076

Pupis, Karla. "Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude : Primjer slučaja: Ugostiteljski obrt ‘Porta Pranzo’." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:483076

Pupis, K. (2023). 'Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude : Primjer slučaja: Ugostiteljski obrt ‘Porta Pranzo’', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 05 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:483076

Pupis K. Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude : Primjer slučaja: Ugostiteljski obrt ‘Porta Pranzo’ [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2023 [cited 2024 May 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:483076

K. Pupis, "Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude : Primjer slučaja: Ugostiteljski obrt ‘Porta Pranzo’", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:483076

Please login to the repository to save this object to your list.