Vahčić, N., Dujić, T., Vulić, A., Dergestin Bačun, L., Kudumija, N., Krešić, G. ... Pleadin, J. (2021). Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda. Meso: prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (4), 336-344. doi: 10.31727/m.23.4.1
Vahčić, Nada, et al. "Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda." Meso: prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23, no. 4, 2021, pp. 336-344. https://doi.org/10.31727/m.23.4.1
Vahčić, Nada, Tomislav Dujić, Ana Vulić, Lidija Dergestin Bačun, Nina Kudumija, Greta Krešić, Ivica Kos, Tina Lešić and Jelka Pleadin. "Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda." Meso: prvi hrvatski časopis o mesu 23, no. 4 (2021): 336-344. https://doi.org/10.31727/m.23.4.1
Vahčić, N., et al. (2021) 'Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda', Meso: prvi hrvatski časopis o mesu, 23(4), pp. 336-344. doi: 10.31727/m.23.4.1
Vahčić N, Dujić T, Vulić A, Dergestin Bačun L, Kudumija N, Krešić G, and sur.. Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda. Meso: prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [cited 2025 February 19];23(4):336-344. doi: 10.31727/m.23.4.1
N. Vahčić, et al., "Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda", Meso: prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23, no. 4, pp. 336-344, 2021. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:090714. [Accessed: 19 February 2025]