prikaz prve stranice dokumenta Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita

Đirlić, Tina
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Đirlić, T. (2021). Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:904057

Đirlić, Tina. "Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:904057

Đirlić, Tina. "Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:904057

Đirlić, T. (2021). 'Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 23 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:904057

Đirlić T. Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2021 [cited 2024 July 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:904057

T. Đirlić, "Gastronomija kao turistički proizvod: perspektiva grada Splita", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:904057

Please login to the repository to save this object to your list.