prikaz prve stranice dokumenta Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi

Šoštarić, Lucija
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Šoštarić, L. (2022). Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:040685

Šoštarić, Lucija. "Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:040685

Šoštarić, Lucija. "Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:040685

Šoštarić, L. (2022). 'Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 11 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:040685

Šoštarić L. Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2022 [cited 2024 June 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:040685

L. Šoštarić, "Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:040685

Please login to the repository to save this object to your list.