prikaz prve stranice dokumenta Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj

Šaban, Jelena
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Šaban, J. (2022). Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:564479

Šaban, Jelena. "Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:564479

Šaban, Jelena. "Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:564479

Šaban, J. (2022). 'Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 12 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:564479

Šaban J. Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2022 [cited 2024 November 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:564479

J. Šaban, "Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:564479

Please login to the repository to save this object to your list.