prikaz prve stranice dokumenta Francuska gastronomija i lokalni razvoj
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Francuska gastronomija i lokalni razvoj
kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva

Zlomislić, Graciela
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Zlomislić, G. (2022). Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743

Zlomislić, Graciela. "Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743

Zlomislić, Graciela. "Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743

Zlomislić, G. (2022). 'Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 20 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743

Zlomislić G. Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2022 [cited 2024 June 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743

G. Zlomislić, "Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743

Please login to the repository to save this object to your list.