Bogdan, S. (2021). Predviđanje stečaja u restoranskoj industriji Hrvatske. Ekonomska misao i praksa, 30. (1), 99-119. doi: 10.17818/EMIP/2021/1.5
Bogdan, Siniša. "Predviđanje stečaja u restoranskoj industriji Hrvatske." Ekonomska misao i praksa, vol. 30, no. 1, 2021, pp. 99-119. https://doi.org/10.17818/EMIP/2021/1.5
Bogdan, Siniša. "Predviđanje stečaja u restoranskoj industriji Hrvatske." Ekonomska misao i praksa 30, no. 1 (2021): 99-119. https://doi.org/10.17818/EMIP/2021/1.5
Bogdan, S. (2021) 'Predviđanje stečaja u restoranskoj industriji Hrvatske', Ekonomska misao i praksa, 30(1), pp. 99-119. doi: 10.17818/EMIP/2021/1.5
Bogdan S. Predviđanje stečaja u restoranskoj industriji Hrvatske. Ekonomska misao i praksa [Internet]. 2021 [cited 2025 April 25];30(1):99-119. doi: 10.17818/EMIP/2021/1.5
S. Bogdan, "Predviđanje stečaja u restoranskoj industriji Hrvatske", Ekonomska misao i praksa, vol. 30, no. 1, pp. 99-119, 2021. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:843211. [Accessed: 25 April 2025]