prikaz prve stranice dokumenta Analiza prirodnih resursa na kojima se zasniva turistička ponuda Osječko–baranjske i Vukovarsko–  srijemske županije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Analiza prirodnih resursa na kojima se zasniva turistička ponuda Osječko–baranjske i Vukovarsko– srijemske županije

Zobundžija, Sara
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Zobundžija, S. (2017). Analiza prirodnih resursa na kojima se zasniva turistička ponuda Osječko–baranjske i Vukovarsko– srijemske županije (Master's thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:846922

Zobundžija, Sara. "Analiza prirodnih resursa na kojima se zasniva turistička ponuda Osječko–baranjske i Vukovarsko– srijemske županije." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:846922

Zobundžija, Sara. "Analiza prirodnih resursa na kojima se zasniva turistička ponuda Osječko–baranjske i Vukovarsko– srijemske županije." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:846922

Zobundžija, S. (2017). 'Analiza prirodnih resursa na kojima se zasniva turistička ponuda Osječko–baranjske i Vukovarsko– srijemske županije', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 29 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:846922

Zobundžija S. Analiza prirodnih resursa na kojima se zasniva turistička ponuda Osječko–baranjske i Vukovarsko– srijemske županije [Master's thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2017 [cited 2024 October 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:846922

S. Zobundžija, "Analiza prirodnih resursa na kojima se zasniva turistička ponuda Osječko–baranjske i Vukovarsko– srijemske županije", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:846922

Please login to the repository to save this object to your list.