pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn fzsri:2894,thesis,"POVEZANOST KONCENTRACIJE LIPIDA U SERUMU, ANTROPOMETRIJSKIH PARAMETARA I PRIDRŽAVANJA MEDITERANSKE PREHRANE KOD PRETILE DJECE I ADOLESCENATA","Kusanović, Elena",,,,,,,, fthm:4472,thesis,"Analiza standarda u odjelu hrane i pića","Ćetojević, Ratko",,,,,,,, fthm:4643,thesis,"Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Dalmacije","Kasap, Kristina",,,,,,,, fthm:4452,thesis,"Gastronomska ponuda Hrvatske u funkciji konkurentne prednosti na turističkom tržištu","Grivičić, Mila",,,,,,,, fthm:4432,thesis,"Gastronomsko-enološka ponuda Zagorja u funkciji brendiranja destinacije","Škrnjug, Ana-Marija",,,,,,,, fthm:3770,thesis,"Kvaliteta i standardi rada u ugostiteljstvu","Ivanov, Marin",,,,,,,, fthm:4718,thesis,"Marketing u funkciji promocije ugostiteljskog proizvoda","Ćurčić, Tea",,,,,,,, fthm:4610,thesis,"Standardizacija ugostiteljskih usluga u hotelskoj korporaciji","Zuban, Luka",,,,,,,, fthm:4400,thesis,"Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića","Anamarija, Šantak",,,,,,,, fthm:4447,thesis,"Utjecaj religije na prehranu","Galoić, Maja",,,,,,,, fthm:4746,thesis,"Značaj standarda i upravljanja kvalitetom u hotelijerstvu","Prar, Lana",,,,,,,, fthm:4492,thesis,"Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude","Pupis, Karla",,,,,,,, fthm:3971,thesis,"Analiza organizacijske strukture hotela Doubletree by Hilton Zagreb","Markulin, Mihael",,,,,,,, fthm:3929,thesis,"Enogastronomska ponuda Dalmacije","Mamula, Nora",,,,,,,, fthm:3942,thesis,"Europske kuhinje i njihov utjecaj na enogastronomsku ponudu Hrvatske","Lulić, Ana",,,,,,,, fthm:3755,thesis,"Obiteljski ribarski obrt u funkciji poduzetničkog razvoja i stvaranje kvalitetne ugostiteljske ponude u destinaciji","Bruno, Škapul",,,,,,,, fthm:3931,thesis,"Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića","Simonetti, Carlo",,,,,,,, fthm:3690,thesis,"Uloga i značaj HACCP sustava u stvaranju sigurnosti i zdrave prehrane u ugostiteljstvu","Koraca, Rafaele",,,,,,,, fthm:3851,thesis,"Važnost učinkovite komunikacije u hotelijerstvu","Pliško, Iva",,,,,,,, fthm:3847,thesis,"Principi suvremenog poslovanja ugostiteljskog poduzeća na turističkom tržištu","Đurkinjak, Ana",,,,,,,, fthm:3769,thesis,"Tradicionalna ponuda enogastronomije u turističkoj ponudi Slavonije","Mikulec, Petra",,,,,,,, fthm:3845,thesis,"Uključenost tradicionalne gastronomije u turističku ponudu Hrvatskog zagorja","Stiplošek, Tina",,,,,,,, fthm:3827,thesis,"Značaj kave u stvaranju brenda ugostiteljskog objekta","Bažon, Klara",,,,,,,, fthm:3579,thesis,"Poslovni plan: ideja ulaganja u obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo","Tuđa, Mihael",,,,,,,, fthm:3608,thesis,"Ponuda zdrave prehrane kao konkurentska prednost u ugostiteljstvu","Ćehajić, Antonia",,,,,,,, fthm:3789,thesis,"Pogođenost ugostiteljskih poduzeća pandemijom korona virusa","Bandur, Patricia",,,,,,,, fthm:4011,thesis,"Organizacija rada i stvaranje kvalitetne ponude u barskom poslovanju","Golik, Krešimir",,,,,,,, fthm:4237,thesis,"Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj","Šaban, Jelena",,,,,,,, fthm:4069,thesis,"ISO standardi i unaprjeđenje poslovanja ugostiteljskih objekata","Petrušić, Katarina",,,,,,,, fthm:4378,thesis,"Novi trendovi u kulinarstvu","Sporiš, Marko",,,,,,,, fthm:4006,thesis,"Obilježja gastronomije u Njemačkoj","Konjušić, Ivan",,,,,,,, fthm:4259,thesis,"Primjena standarda u turizmu i ugostiteljstvu u cilju stvaranja kvalitete usluga","Tomičić, Ivana",,,,,,,, fthm:4064,thesis,"Standardi i kvaliteta u odjelu hrane i pića","Brumnić, Natalia",,,,,,,, fthm:3880,thesis,"Standardi kvalitete ruralnog turizma u Slavoniji","Bunčić, Marko",,,,,,,, fthm:4261,thesis,"Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu","Matovina, Marko",,,,,,,, fthm:4125,thesis,"Programi zdravstvenih i sigurnosnih standarda za vrijeme COVID-19 u hotelijerstvu","Sliško, Nikolina",,,,,,,, fthm:4260,thesis,"Standardi i kvaliteta u wellness turizmu","Andričić, Marta",,,,,,,, fthm:4505,thesis,"Standardi i kvaliteta usluge hrane i pića u malim obiteljskim hotelima","Jerić Čule, Tea",,,,,,,, fthm:4265,thesis,"Standardizacija i kvaliteta u malim obiteljskim hotelima","Vidović, Marina",,,,,,,, fthm:4366,thesis,"Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu","Kotarski, Barbara",,,,,,,, fthm:4302,thesis,"Utjecaj COVID-19 na standard pružanja usluga hrane i pića u hotelijerstvu","Simonetti, Carlo",,,,,,,, fthm:4262,thesis,"Djelatnici kao element kvalitete u turizmu","Stojaković, Dragana",,,,,,,, fthm:4230,thesis,"Usklađivanje hrane i vina u enogastronomiji","Gostevčić, Adrian",,,,,,,, fthm:4093,thesis,"Tradicionalna gastronomska ponuda otoka Raba","Škapul, Bruno",,,,,,,, fzsri:1504,thesis,"PRINCIPI PREHRAMBENIH NAVIKA MEDICINSKOG OSOBLJA U PANDEMIJI COVIDA 19","Matahlija Gabrić, Tina",,,,,,,, fzsri:1382,thesis,"UTJECAJ MASTI U PREHRANI NA PREVENCIJU I NASTANAK CEREBROVASKULARNIH BOLESTI","Kalanj, Davor",,,,,,,, efzg:8270,dissertation,"Utjecaj kauzalnoga i efektualnoga pristupa poduzetništvu na poslovnu uspješnost malih i srednjih poduzeća u Republici Hrvatskoj","Horvatinović, Tin",,,,,,,, fthm:2884,dissertation,"Utjecaj malog poduzetništva u hotelijerstvu na sezonalnost hrvatskog turizma","Milenkovska Klimoska, Angela",,,,,,,, fthm:3038,thesis,"Analiza financijskih pokazatelja hotelskog poduzeća","Kvakić, Arijana",,,,,,,, fthm:3346,thesis,"Analiza kvalitete restoranske ponude Splitsko-dalmatinske županije na temelju mobilne aplikacije Tripadvisor","Vuko, Doris",,,,,,,, fthm:3345,thesis,"Analiza standarda sigurnosti hrane u ugostiteljstvu","Golub, Jelena",,,,,,,, fthm:3425,thesis,"Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu","Demirović, Antonio",,,,,,,, fthm:3044,thesis,"Enogastronomija Slavonije i Baranje u funkciji razvoja ruralnog turizma","Albertović, Tinka",,,,,,,, fthm:3352,thesis,"Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske","Ćosić, Laura",,,,,,,, fthm:2852,thesis,"Gastro turizam Istarske županije","Canoski Gušani, Adem",,,,,,,, fthm:2960,thesis,"Gastronomska analiza manifestacije „Advent u Zagrebu“","Plašćar, Iva",,,,,,,, fthm:3349,thesis,"Inovacije i standardi u turističkoj destinaciji","Malezija, Tena",,,,,,,, fthm:2961,thesis,"Napredak i razvoj ICT u hotelijerstvu","Kukec, Lucija",,,,,,,, fthm:3043,thesis,"Perspektive razvoja gastronomskog turizma u Republici Hrvatskoj","Breščaković, Roberto",,,,,,,, fthm:3350,thesis,"Standardi i kvaliteta poslovanja hotelskog domaćinstva u Kempinski Hotelu Berchtesgaden","Gegić, Marija",,,,,,,, fthm:3347,thesis,"Standardi i kvaliteta usluga zdravstvenog turizma Varaždinske Toplice","Hanžek, Alina",,,,,,,, fthm:3001,thesis,"Standardi prijemnog odjela hotelskog poduzeća","Hrala, Dominik",,,,,,,, fthm:3426,thesis,"Utjecaj ekoloških standarda na zadovoljstvo hotelskih gostiju","Mandić, Matea",,,,,,,, fthm:3427,thesis,"Analiza USALI standarda izvješćivanja u hotelijerstvu na primjeru „Valamar Riviere“ d.d.","Buljubašić, Sara",,,,,,,, fthm:3229,thesis,"Eko standardizacija u suvremenom hotelijerstvu Europske unije","Tariba, Marija",,,,,,,, fthm:2958,thesis,"Enogastronomija kvarnerskih otoka u funkciji razvoja turističke ponude","Berišić, Antonela",,,,,,,, fthm:3045,thesis,"Gastronomija: raznolikost začina i mirodija","Sulić, Ivona",,,,,,,, fthm:3046,thesis,"Gastronomska obilježja svjetskih kuhinja","Jerić, Tea",,,,,,,, fthm:2957,thesis,"Izazovi i prilike u ugostiteljstvu za vrijeme COVID 19","Lojen, Tea",,,,,,,, fthm:3230,thesis,"Kvaliteta i standardi enogastronomske ponude restorana Hrvatskog zagorja","Hrček, Dijana",,,,,,,, fthm:2803,thesis,"Obilježja barskog poslovanja u ugostiteljstvu","Čop, Ivan Valentin",,,,,,,, fthm:3042,thesis,"Obilježja i perspektive razoja hotelijerstva u Republici Hrvatskoj","Tomičić, Ivana",,,,,,,, fthm:2959,thesis,"Organizacija poslovanja hotelskog lanca Falkensteiner","Pavić, Marko",,,,,,,, fthm:3041,thesis,"Principi prodaje i politika cijena u ugostiteljstvu","Lončar, Loreta Iva",,,,,,,, fthm:3351,thesis,"Standardi i kvaliteta usluga zdravstvenog turizma u Hrvatskom zagorju","Filipaj, Jelena",,,,,,,, fthm:2956,thesis,"Suvremeni strateški trendovi poslovanja hotelskog poduzeća","Čović, Sara",,,,,,,, fthm:3039,thesis,"Tradicionalna hrana i turizam - Turističko iskustvo i gastronomska baština u ruralnim područjima Istre","Brumnić, Natalia",,,,,,,, fthm:3348,thesis,"Uloga i značaj HACCP sustava u ugostiteljstvu","Deželić, Filip",,,,,,,, fthm:2805,thesis,"Uloga inoviranja u poslovanju malih i srednjih ugostiteljskih poduzeća","Šušak, Laura",,,,,,,, fthm:2804,thesis,"Uloga ljudskih potencijala u kvaliteti hotelskih usluga","Papić, Valentina",,,,,,,, fthm:2962,thesis,"Upravljanje odnosima s gostima u hotelijerstvu: Case Study Hotel Esplanade Zagreb","Bilić, Nikola",,,,,,,, fthm:2963,thesis,"Utjecaj investicija na uspješnost poslovanja u hotelijerstvu","Ćurić, Marija",,,,,,,, fthm:2955,thesis,"Vina i vinske ceste Bjelovarsko-bilogorske županije","Budimir, Domagoj",,,,,,,, fzsri:1296,thesis,"POVEZANOST DEBLJINE I BOLESTI ŠTITNJAČE KOD ŽENA","Dukić, Valerija",,,,,,,, fthm:3176,thesis,"Uloga kvaliteta i standarda u uspješnosti poslovanja hotela „Milenij“ Opatija","Muslimović, Lejla",,,,,,,, fthm:2853,thesis,"Značaj zanatskog pivarstva u Republici Hrvatskoj","Pugar, Hrvoje",,,,,,,, fzsri:933,thesis,"PRAVILNA PREHRANA U DJECE PREDŠKOLSKE DOBI","Babić, Kristina",,,,,,,, fthm:2246,thesis,"Analiza standarda sigurnosti hrane u ugostiteljstvu","Lukanić, Ingrid Vida",,,,,,,, fthm:2256,thesis,"Analiza standarda u hotelskom odjelu hrane i pića","Poturica, Ivana",,,,,,,, fthm:2484,thesis,"Brendiranje autentične gastronomske ponude Republike Hrvatske","Lihter, Tea",,,,,,,, fthm:2501,thesis,"Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije","Fulir, Matea",,,,,,,, fthm:2549,thesis,"Inovacije poslovnih modela u restorantskom poslovanju","Duždević, Magdalena",,,,,,,, fthm:2512,thesis,"Konkurentnost hotelskih poduzeća Hrvatske na međunarodnom tržištu","Miklec, Martina",,,,,,,, fthm:2362,thesis,"Obilježja standarda i kvalitete u hotelu Ambasador","Pandža, Mia",,,,,,,, fthm:2534,thesis,"Poslovanje i principi rada hotelskoga domaćinstva","Gegić, Marija",,,,,,,, fthm:2704,thesis,"Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije Dalmacija","Tadić, Lucia",,,,,,,, fthm:2538,thesis,"Razvoj vinskog turizma u Slavoniji","Gunjević, Kim",,,,,,,, fthm:2315,thesis,"Standardi i kvaliteta u hotelskom poslovanju odjela hrane i pića, case study - Kempinski Hotel Adriatic","Duvančić, Ema",,,,,,,, fthm:2394,thesis,"Standardizacija i kvaliteta u restoraterstvu poslovanja","Cerovec, Ivana",,,,,,,, fthm:2328,thesis,"Standardne operativne procedure u prijemnom odjelu - studija slučaja Kamp Mon Perin","Piutti, Maricha",,,,,,,, fthm:2408,thesis,"Strateški pristup TQM-u u Hotelu International","Rakić, Tomislava",,,,,,,, fthm:2558,thesis,"Strateški pristup u razvoju poslovanja malih i srednjih hotelskih poduzeća","Rodić, Veronika",,,,,,,, fthm:2569,thesis,"Strateški pristup upravljanja uslugama hrane i pića u hotelskom poduzeću","Kralj, Matea",,,,,,,, fthm:2705,thesis,"Tradicionalna gastronomija Slavonije u turističkoj ponudi","Tomašinjak, Tena",,,,,,,, fthm:2521,thesis,"Ugostiteljstvo kao gospodarska djelatnost u Republici Hrvatskoj","Dodić, Petra",,,,,,,, fthm:2682,thesis,"Utjecaj informacijske tehnologije na hotelsko poslovanje","Bunčić, Marko",,,,,,,, fthm:2418,thesis,"Analiza ISO standarda u hotelijerstvu Hrvatske","Dejanović, Dora",,,,,,,, fthm:2679,thesis,"Enogastronomska obilježja Dalmacije u formiranju turističkoga brenda","Golomejić, Kristijan",,,,,,,, fthm:2539,thesis,"Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u kreiranju turističkog proizvoda","Hanžek, Alina",,,,,,,, fthm:2565,thesis,"Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga doživljaja","Tomulić, Andrea",,,,,,,, fthm:2703,thesis,"Gastronomija u hotelijerstvu i ugostiteljstvu","Petani, Karlo",,,,,,,, fthm:2562,thesis,"Gastronomska obilježja Hrvatskog zagorja u turističkoj ponudi","Klanjčić, Ana",,,,,,,, fthm:2566,thesis,"Koncept marketinga u suvremenom hotelskom poslovanju","Baštijanović, Antonela",,,,,,,, fthm:2372,thesis,"Primjena Halal standarda u hotelijerstvu","Petrović, Željka",,,,,,,, fthm:2373,thesis,"Primjena Košer standarda u hotelijerstvu","Polonijo, Nenad",,,,,,,, fthm:2568,thesis,"Primjena i značaj koncepta marketinga u hotelskom poslovanju","Duspara, Anna",,,,,,,, fthm:2414,thesis,"Primjena standarda i kvaliteta u hotelijerstvu","Šlogar, Karloina",,,,,,,, fthm:2366,thesis,"Standardi i kvaliteta kao temelj poslovne uspješnosti","Živković, Tajana",,,,,,,, fthm:2304,thesis,"Standardi i kvaliteta poslovanja hotelskoga naselja Valamar Isabella","Grivičić, Hrvoje",,,,,,,, fthm:2390,thesis,"Standardi i kvaliteta u poslovanju Hotela Malin","Antunović, Ines",,,,,,,, fthm:2709,thesis,"Suvremeni trendovi u gastronomskoj ponudi","Mezger, Linda Barbara",,,,,,,, fthm:2594,thesis,"Tradicionalna enogastronomija u turističkoj ponudi otoka Krka","Bolonić, Marin",,,,,,,, fthm:2564,thesis,"Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga","Tariba, Marija",,,,,,,, fthm:2341,thesis,"Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostiteljstvu - studija slučaja Amadria Park Grand hotel 4 opatijska cvijeta","Šestak, Matej",,,,,,,, fthm:2284,thesis,"Utjecaj ekoloških standarda na hotelsko poslovanje","Ivaniš, Tea",,,,,,,, fthm:2646,thesis,"Utjecaj enogastronomskih manifestacija na stvaranje turističkoga brenda","Bucić, Bruna",,,,,,,, fthm:2544,thesis,"Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje restoranske ponude","Perković, Antonela",,,,,,,, fthm:2546,thesis,"Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske","Tadić, Tina",,,,,,,, fthm:2511,thesis,"Čimbenici motivacije kadrova u ugostiteljskim poduzećima","Ibrahimović, Lucija",,,,,,,, fthm:2522,thesis,"Barske mješavine kao element ponude u ugostiteljstvu","Gal, Josip",,,,,,,, fthm:2514,thesis,"Motivacija za rad, čimbenik uspješnosti u zdravstvu","Ostojić, Miroslav",,,,,,,, fthm:1867,thesis,"Analiza ISO standarda u hotelskom poduzeću","Šušković-Medved, Tin",,,,,,,, fthm:1776,thesis,"Analiza standarda u prijemnom odjelu grupacije hotela „OHM Management Group“","Šipuš, Ivana",,,,,,,, fthm:1903,thesis,"Analiza vinskoga tržišta u Kini","Fačini, Dinko",,,,,,,, fthm:1907,thesis,"Enogastronomska obilježja Samobora u turističkoj ponudi","Purić, Barbara",,,,,,,, fthm:1789,thesis,"Enogastronomska ponuda Hrvatske u funkciji stvaranja turističkoga brenda","Vladić, Dona",,,,,,,, fthm:1844,thesis,"Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude","Vukoja, Marija",,,,,,,, fthm:1887,thesis,"Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja","Faber, Matej",,,,,,,, fthm:1768,thesis,"Implementacija standarda u restornima brze hrane","Foško, Lara",,,,,,,, fthm:1961,thesis,"Održivi razvoj i zeleno poslovanje u hotelijerstvu","Mandić, Matea",,,,,,,, fthm:1934,thesis,"Poslovanje odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću","Duvančić, Ema",,,,,,,, fthm:1879,thesis,"Procesi nabave u hotelskim poduzećima","Petaci, Danijela",,,,,,,, fthm:2169,thesis,"Standardi i kvaliteta gastronomske ponude u Hrvatskoj","Smoković, Anika",,,,,,,, fthm:2024,thesis,"Standardi kao temelj poslovne uspješnosti u hotelijerstvu","Martinić, Martina",,,,,,,, fthm:1840,thesis,"Sustav upravljanja kvalitetom prema normi 9001 u hotelijerstvu","Žgomba, Antonia",,,,,,,, fthm:2029,thesis,"Tradiocionalna gastronomija Hrvatske u funkciji stvaranja brenda","Hrs, Marija",,,,,,,, fthm:2173,thesis,"Uloga kvalitete i standarda u malim obiteljskim hotelima","Ortović, Margareta",,,,,,,, fthm:2116,thesis,"Uloga ljudskih potencijala u funkciji implementacije standarda i kvalitete hotelskoga poduzeća","Matić, Nikol",,,,,,,, fthm:2045,thesis,"Uloga sommeliera i njihov utjecaj na prodaju vina u restoranu","Pantaler, Juraj",,,,,,,, fthm:1833,thesis,"Utjecaj informacijske tehnologije na hotelsko poslovanje","Tatić, Vjeran Semion",,,,,,,, fthm:1804,thesis,"Utjecaj novih tehnologija na poslovanje odjela hrane i pića","Božić, Danijel",,,,,,,, fzsri:472,thesis,"ZADOVOLJSTVO POSLOM FIZIOTERAPEUTA U REPUBLICI HRVATSKOJ","Senković, Paula",,,,,,,, fzsri:536,thesis,"ŽIVOTNE NAVIKE SREDNJOŠKOLACA ZDRAVSTVENOG USMJERENJA I STAVOVI PREMA ULOZI ŠKOLE I ZDRAVSTVENIH DJELATNIKA U PROMOCIJI ZDRAVOG ŽIVLJENJA","Tolić, Vanja",,,,,,,, fthm:2080,thesis,"Instrumenti praćenja poslovnoga uspjeha","Glasnović, Marija",,,,,,,, fthm:2124,thesis,"Maslinovo ulje kao hrvatski brend","Curri, Sara",,,,,,,, fthm:1865,thesis,"Utjecaj strukture turističkoga smještaja na hotelsko poslovanje u Hrvatskoj","Žagar, Matea",,,,,,,, fthm:2064,thesis,"Gastronomska ponuda otoka Krka","Polonijo, Nenad",,,,,,,, fthm:1855,thesis,"Analiza uspješnosti poslovanja hotelskoga poduzeća","Palić, Petra",,,,,,,, fthm:1981,thesis,"Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu","Komes, Ivana",,,,,,,, fthm:1800,thesis,"Ekonomski aspekti poslovanja ugostitlejskoga objekta","Mustapić, Mislav",,,,,,,, fthm:2021,thesis,"Enogastronomska ponuda Hrvatkse u funkciji stvaranja brenda","Ćosić, Laura",,,,,,,, fthm:2125,thesis,"Enogastronomske manifestacije u funkciji oblikovanja turističke ponude","Dejanović, Dora",,,,,,,, fthm:2063,thesis,"Gastronomska ponuda Kvarnera","Petrović, Željka",,,,,,,, fthm:2132,thesis,"Gastronomski identitet Istarske kuhinje u turističkoj ponudi","Palić, Petra",,,,,,,, fthm:2072,thesis,"Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude","Tomkić, Katarina",,,,,,,, fthm:2135,thesis,"Hrvatska gastronomska baština u turističkoj ponudi","Plašć, Krešimir",,,,,,,, fthm:2115,thesis,"Međunarodni standardi u hotelijersvu Hrvatske","Šlogar, Karolina",,,,,,,, fthm:2133,thesis,"Standard ISO 22000 kao podloga za sigurnost i kvalitetu gastronomske ponude Hotela Terme Jezerčica","Drempetić, Maja",,,,,,,, fthm:2094,thesis,"Standardi i kvaliteta usluga zdravstvenoga turizma na otoku Lošinju","Čustonja, Marina",,,,,,,, fthm:2154,thesis,"Standardi sigurnosti u hotelijerstvu Republike Hrvatske","Galović, Martina",,,,,,,, fthm:2174,thesis,"Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu","Premilovac, Petra",,,,,,,, fthm:2091,thesis,"Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostitlejstvu - studij slučaja Imperial d. d. Rab","Beg, Endrina",,,,,,,, fthm:2130,thesis,"Uloga kvalitete i standarda u uspješnosti poslovanja Hotela Matija Gubec Stubičke Toplice","Besednik, Marina",,,,,,,, fthm:2022,thesis,"Usporedba kvalitete gourmet restorana u Hrvatskoj","Cingesar, Marina",,,,,,,, fthm:2127,thesis,"Utjecaj marketing koncepta na suvremeno poslovanje hotela","Grbavac, Marija",,,,,,,, fthm:1996,thesis,"Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića","Oreški, Magdalena",,,,,,,, fthm:1805,thesis,"Vina Slavonije i Baranje u turističkoj ponudi Republike Hrvatske","Šestak, Matej",,,,,,,, fthm:1839,thesis,"Financijsko izvješćivanje u hotelijerstvu prema standardu USALI","Strmečki, Slavica",,,,,,,, fthm:1904,thesis,"Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda","Nukić, Anela",,,,,,,, fzsri:573,thesis,"UČINCI MEDITERANSKE PREHRANE NA KARDIOVASKULARNE BOLESTI","Gašparović-Marion, Indira",,,,,,,, fthm:1647,thesis,"Principi prodaje i politika cijena u ugostiteljstvu","Matić, Nikol",,,,,,,, fthm:1479,thesis,"Zastupljenost vegetarijanske prehrane u gastronomskoj ponudi","Šarić, Patricija",,,,,,,, fthm:1528,thesis,"Molekuralna gastronomija kao inovativni trend","Gilja, Vedrana",,,,,,,, fthm:1307,thesis,"Standardi poslovanja prijavnoga odjela u Kempinski hotelu Adriatic","Krasnić, Srećko",,,,,,,, fthm:1312,thesis,"Utjecaj životnoga stila turista na odabir kvalitete hotelskoga proizvoda","Bojko, Manuela",,,,,,,, fthm:1352,thesis,"Značaj kvalitete turističkoga proizvoda u funkciji brendiranja destinacije","Hržić, Mario",,,,,,,, fthm:1660,thesis,"Financijsko restrukturiranje kompanije","Bešenski, Jurica",,,,,,,, fthm:1672,thesis,"Krediti za stambenu izgradnju","Marinković, Roko",,,,,,,, fthm:1503,thesis,"Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije","Bošnjak, Mia",,,,,,,, fthm:1636,thesis,"Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda","Žaper, Marija",,,,,,,, fthm:1614,thesis,"Gastronomska baština Europe u turističkoj ponudi","Cingesar, Marina",,,,,,,, fthm:1684,thesis,"Gastronomski turizam kao motiv dolaska u turističku destinaciju","Drempetić, Maja",,,,,,,, fthm:1658,thesis,"Halal hrana u ugostiteljskoj ponudi","Dervišević, Rahela",,,,,,,, fthm:1329,thesis,"Implementacija sustava upravljanja okolišem u hotelskom poduzeću","Marić, Goran",,,,,,,, fthm:1391,thesis,"Kadrovski standardi u hotelskom poslovanju","Hren, Nikolina",,,,,,,, fthm:1327,thesis,"Primjena sigurnosnih procedura u hotelskim poduzećima","Frlan, Lara",,,,,,,, fthm:1409,thesis,"Primjena standarda u odjelu hrane i pića","Sudarević, Lucija",,,,,,,, fthm:1650,thesis,"Principi stvaranja konkurentnih prednosti hotelskih korporacija u Dubrovniku","Obradović, Kate",,,,,,,, fthm:1395,thesis,"Standardi kao temelj poslovne uspješnosti hotelskoga poduzeća","Osrečak, Ivana",,,,,,,, fthm:1435,thesis,"Standardi u izgradnji hotelskih objekata u funkciji turističkoga razvoja Republike Hrvatske","Kolobarić, Manuela",,,,,,,, fthm:1659,thesis,"Strategijski pristup upravljanju promjenama u hotelskom poduzeću","Besednik, Marina",,,,,,,, fthm:1736,thesis,"Suvremeni trendovi u gastronomskoj ponudi","Premilovac, Petra",,,,,,,, fthm:1717,thesis,"Uloga somelijerstva u suvremenom ugostiteljstvu","Slade, Katarina",,,,,,,, fthm:1593,thesis,"Upravljanje procesom marketinga u hotelskom poduzeću","Kraljić, Valentina",,,,,,,, fthm:1344,thesis,"Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima","Prlić, Danko",,,,,,,, fthm:974,thesis,"Hrvatska kuhinja kao turistički brend","Grivičić, Mila",,,,,,,, fthm:1084,thesis,"Strateški pristup razvoju enofilskog turizma u Republici Hrvatskoj","Fero, Ivana",,,,,,,, fthm:1159,thesis,"Organizacija poslovnih procesa u hotelskom poduzeću","Šupica, Dalija",,,,,,,, fthm:931,thesis,"Primjena Usali standarda u ugostiteljstvu","Badrić, Dijana",,,,,,,, fthm:917,thesis,"Standardi prijemnoga odjela u funkciji zadovoljstva gosta","Mikuljan, Valter",,,,,,,, fthm:935,thesis,"Standardi u odnosima s javnošću hotelskih poduzeća","Dorotić Sadrić, Ljiljana",,,,,,,, fthm:823,thesis,"Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću","Ahmetbašić, Elvis",,,,,,,, fthm:1236,thesis,"Utjecaj religije na prehranu","Mršić, Paula",,,,,,,, fthm:1164,thesis,"Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi","Raukar, Marija",,,,,,,, fthm:1120,thesis,"Analiza organizacijske strukture u hotelu Park Plaza Histria","Vuković, Ivana",,,,,,,, fthm:1199,thesis,"Banketno poslovanje u restoraterstvu","Šamec, Dajana",,,,,,,, fthm:916,thesis,"Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution)","Delić, Zoran",,,,,,,, fthm:1192,thesis,"Obilježja europske enogastronomije u turističkoj ponudi","Kurtanjek, Bernarda",,,,,,,, fthm:963,thesis,"Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima","Luketa, Iva",,,,,,,, fthm:861,thesis,"Specifičnosti primjene i značaj halal standarda u ugostiteljstvu","Bogovac, Ana",,,,,,,, fthm:969,thesis,"Standardi poslovne etike u Milenij hotelima","Novoselić, Sven",,,,,,,, fthm:960,thesis,"Standardi upravljanja poslovnim rezultatom u ugostiteljstvu","Bandić, Ante",,,,,,,, fthm:881,thesis,"Strateški pristup standardima rada u hotelijerstvu Hrvatske","Rupčić, Daniela",,,,,,,, fthm:1198,thesis,"Tradicija i bogatstvo američke kuhinje","Palić, Paulina",,,,,,,, fthm:869,thesis,"Zadovoljstvo gosta kao mjerilo vrijednosti kvalitete hotelske usluge","Končar, Aleksandra",,,,,,,, fthm:676,dissertation,"Utjecaj percepcije sigurnosti na razvoj poduzetništva u turizmu","Vučenović, Danijel",,,,,,,, fthm:722,thesis,"Upravljanje poslovnim rezultatom u hotelskom poduzeću","Cvitanović, Maja",,,,,,,, fthm:1080,thesis,"Upravljanje poslovnim rezultatom u hotelskom poduzeću","Cvitanović, Maja",,,,,,,, fthm:117,thesis,"Standardi sigurnosti hrane u ugostiteljstvu","Pašalić, Vitomir",,,,,,,, fthm:526,thesis,"Važnost i značaj organizacijske strukture hotelskog poduzeća","Šumelj, Marina",,,,,,,, fthm:378,thesis,"Enogastronomska ponuda Kvarnerskih otoka u funkciji stvaranja brenda","Cerović, Lovro",,,,,,,, fthm:37,thesis,"Odnosi s javnošću kao proces u hotelskom poduzeću","Bazina, Zorica",,,,,,,, fthm:637,thesis,"Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj","Žulj, Zlatica",,,,,,,, fthm:393,thesis,"Enogastronomska ponuda središnje Istre u funkciji stvaranja brenda","Foško, Lara",,,,,,,, fthm:47,thesis,"Organizacija cateringa i servisa u zrakoplovnim kompanijama","Gačar, Vjekoslav",,,,,,,, fthm:83,thesis,"Strateški pristup procesima kvalitete u hotelijerstvu","Baljak, Marko",,,,,,,, fthm:452,thesis,"Vinske regije i vina Francuske u turističkoj ponudi","Manestar, Nataša",,,,,,,, fthm:114,thesis,"Analiza i značaj standarda hotelskih poduzeća na području Dubrovačko–neretvanske županije","Musladin, Ivan",,,,,,,, fthm:589,thesis,"Enogastronomska ponuda Samobora u funkciji stvaranja branda","Komarec, Tea",,,,,,,, fthm:517,thesis,"Hrvatske tradicionalne slastice u gastronomskoj ponudi","Šipuš, Ivana",,,,,,,, fthm:110,thesis,"Implementacija i primjena energetskih i ekoloških standarda u hotelskoj industriji na primjeru hotelskih poduzeća Istraturist i Sveti Martin na Muri","Martinović, Maja",,,,,,,, fthm:524,thesis,"Investicijski procesi u hotelijerstvu","Staroveški, Josipa",,,,,,,, fthm:435,thesis,"Istarska vina u turističkoj ponudi Hrvatske","Koraca, Petra",,,,,,,, fthm:468,thesis,"Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića","Milovan, Ivan",,,,,,,, fthm:547,thesis,"Organizacija poslovanja restorana u ugostiteljstvu","Bandić, Ante",,,,,,,, fthm:165,thesis,"Primjena USALI standarda izvješćivanja u hoteljerstvu","Dragčević, Matija",,,,,,,, fthm:325,thesis,"Strateški pristup menadžmentu malih i srednjih poduzeća u turizmu","Turčinov, Jerolim",,,,,,,, fthm:477,thesis,"Upravljanje poslovnim rezultatom u hotelskom poduzeću (na primjeru Imperial d.d. Rab)","Nadalić-Šotić, Manuela",,,,,,,, fthm:44,thesis,"Usali u hotelijerstvu","Divković, Ivana",,,,,,,, fthm:434,thesis,"Vina Hrvatske u kreiranju turističke ponude","Končar, Aleksandra",,,,,,,, fthm:506,thesis,"Organizacija poslovnih funkcija u hotelijerstvu","Šćulac, Renato",,,,,,,, fthm:308,thesis,"Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi","Dalsaso, Ivor",,,,,,,, fthm:449,thesis,"Menadžersko komuniciranje u funkciji povećanja kvalitete hotelske usluge","Lazić, Sandra",,,,,,,, svkri:2823,dissertation,"Poduzetnički pristup implementaciji novih tehnologija u odjelu HIP-a","Perman, Luka",,,,,,,, svkri:3663,dissertation,"Strategijski pristup inovacijskim procesima korporativnog upravljanja u hotelskim poduzećima","Mikinac, Krešimir",,,,,,,, svkri:3398,dissertation,"Poduzetnička organizacija modela razvoja vjerskog turizma","Rot, Eddy",,,,,,,, svkri:3257,dissertation,"Modeli inovacijskih procesa etičkog upravljanja u hrvatskom hotelijerstvu","Bahunek, Iva",,,,,,,, svkri:3377,dissertation,"Efikasna i efektivna ulaganja u smještajne kapacitete u funkciji strategijskog razvoja hrvatske hotelske industrije","Pretula, Miroslav",,,,,,,, fthm:2747,book,"Ekonomika ugostiteljstva","Ivanović, Slobodan",,,,,,,, fthm:2736,book,"Menadžment zadovoljstva gosta","Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan",,,,,,,, svkri:3736,dissertation,"Strategijski menadžment u hotelskoj industriji","Ivanović, Slobodan",,,,,,,,