Authored book-Scientific book-Texbook for higher education
Trendovi u prehrani
Opatija: University of Rijeka, 2012. urn:nbn:hr:191:800096


Cite this document

Krešić, G. (2012). Trendovi u prehrani. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096.

Krešić, Greta. Trendovi u prehrani. Opatija, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096.

Krešić, Greta. Trendovi u prehrani. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096.

Krešić, G. (2012) Trendovi u prehrani. [online]. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096 (Accessed 21 September 2021)

Krešić G. Trendovi u prehrani. [Internet]. Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2012, [cited 2021 September 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096

G. Krešić, Trendovi u prehrani. Opatija, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2012. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800096

Islandora Bookmark - Please login to use this feature