Tadić, T. (2020). Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi
Republike Hrvatske (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738
Tadić, Tina. "Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi
Republike Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738
Tadić, Tina. "Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi
Republike Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738
Tadić, T. (2020). 'Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi
Republike Hrvatske', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 28 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738
Tadić T. Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi
Republike Hrvatske [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2020 [cited 2024 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738
T. Tadić, "Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi
Republike Hrvatske", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738