prikaz prve stranice dokumenta Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi  Republike Hrvatske
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske

Tadić, Tina
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Tadić, T. (2020). Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738

Tadić, Tina. "Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738

Tadić, Tina. "Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738

Tadić, T. (2020). 'Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 17.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738

Tadić T. Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 17.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738

T. Tadić, "Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.