Brusić, D. (2020). Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920
Brusić, Dinka. "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920
Brusić, Dinka. "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920
Brusić, D. (2020). 'Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 09 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920
Brusić D. Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2020 [cited 2025 January 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920
D. Brusić, "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920