prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja

Brusić, Dinka
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Brusić, D. (2020). Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Brusić, Dinka. "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Brusić, Dinka. "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Brusić, D. (2020). 'Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Brusić D. Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 29.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

D. Brusić, "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.