master's thesis
Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića

Anamarija, Šantak
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Anamarija, Š. (2023). Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića (Master's thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:369656

Anamarija, Šantak. "Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:369656

Anamarija, Šantak. "Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:369656

Anamarija, Š. (2023). 'Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 25 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:369656

Anamarija Š. Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića [Master's thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2023 [cited 2024 May 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:369656

Š. Anamarija, "Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:369656

Please login to the repository to save this object to your list.