Tijan, K. (2017). Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585
Tijan, Kristina. "Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585
Tijan, Kristina. "Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585
Tijan, K. (2017). 'Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 09 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585
Tijan K. Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2017 [cited 2024 November 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585
K. Tijan, "Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585