prikaz prve stranice dokumenta Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta

Tijan, Kristina (2017)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Tijan, K. (2017). Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Tijan, Kristina. "Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Tijan, Kristina. "Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Tijan, K. (2017). 'Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Tijan K. Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 29.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

K. Tijan, "Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.