prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja

Brusić, Dinka
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Brusić, D. (2020). Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Brusić, Dinka. "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Brusić, Dinka. "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Brusić, D. (2020). 'Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 12 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Brusić D. Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2020 [cited 2024 July 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

D. Brusić, "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Please login to the repository to save this object to your list.