University of Rijeka Faculty of Tourism and Hospitality Management
Cite this document
Anamarija, Š. (2023). Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića (Master's thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:369656
Anamarija, Šantak. "Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:369656
Anamarija, Šantak. "Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:369656
Anamarija, Š. (2023). 'Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 01 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:369656
Anamarija Š. Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića [Master's thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2023 [cited 2025 April 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:369656
Š. Anamarija, "Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:369656