University of Rijeka Faculty of Tourism and Hospitality Management
Cite this document
Pupis, K. (2024). Strateški menadžment u malom gospodarstvu na primjeru ugostiteljskog obrta "Porta Pranzo" (Master's thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:676578
Pupis, Karla. "Strateški menadžment u malom gospodarstvu na primjeru ugostiteljskog obrta "Porta Pranzo"." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:676578
Pupis, Karla. "Strateški menadžment u malom gospodarstvu na primjeru ugostiteljskog obrta "Porta Pranzo"." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:676578
Pupis, K. (2024). 'Strateški menadžment u malom gospodarstvu na primjeru ugostiteljskog obrta "Porta Pranzo"', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:676578
Pupis K. Strateški menadžment u malom gospodarstvu na primjeru ugostiteljskog obrta "Porta Pranzo" [Master's thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2024 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:676578
K. Pupis, "Strateški menadžment u malom gospodarstvu na primjeru ugostiteljskog obrta "Porta Pranzo"", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:676578