Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad
Pupis, K. (2024). Strateški menadžment u malom gospodarstvu na primjeru ugostiteljskog obrta "Porta Pranzo" (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:676578
Pupis, Karla. "Strateški menadžment u malom gospodarstvu na primjeru ugostiteljskog obrta "Porta Pranzo"." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:676578
Pupis, Karla. "Strateški menadžment u malom gospodarstvu na primjeru ugostiteljskog obrta "Porta Pranzo"." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:676578
Pupis, K. (2024). 'Strateški menadžment u malom gospodarstvu na primjeru ugostiteljskog obrta "Porta Pranzo"', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:676578
Pupis K. Strateški menadžment u malom gospodarstvu na primjeru ugostiteljskog obrta "Porta Pranzo" [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:676578
K. Pupis, "Strateški menadžment u malom gospodarstvu na primjeru ugostiteljskog obrta "Porta Pranzo"", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:676578