Matulin, M. (2018). Alternativne metode vrednovanja malih i srednjih poduzeća u ugostiteljstvu (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:356517
Matulin, Mišel. "Alternativne metode vrednovanja malih i srednjih poduzeća u ugostiteljstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:356517
Matulin, Mišel. "Alternativne metode vrednovanja malih i srednjih poduzeća u ugostiteljstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:356517
Matulin, M. (2018). 'Alternativne metode vrednovanja malih i srednjih poduzeća u ugostiteljstvu', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:356517
Matulin M. Alternativne metode vrednovanja malih i srednjih poduzeća u ugostiteljstvu [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:356517
M. Matulin, "Alternativne metode vrednovanja malih i srednjih poduzeća u ugostiteljstvu", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:356517