završni rad
Zastupljenost vegetarijanske prehrane u gastronomskoj ponudi

Patricija Šarić (2018)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad...

Šarić, P. (2018). Zastupljenost vegetarijanske prehrane u gastronomskoj ponudi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:162275

Šarić, Patricija. "Zastupljenost vegetarijanske prehrane u gastronomskoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:162275

Šarić, Patricija. "Zastupljenost vegetarijanske prehrane u gastronomskoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:162275

Šarić, P. (2018). 'Zastupljenost vegetarijanske prehrane u gastronomskoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:162275

Šarić P. Zastupljenost vegetarijanske prehrane u gastronomskoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:162275

P. Šarić, "Zastupljenost vegetarijanske prehrane u gastronomskoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:162275