Hrvatin, Z. (2018). Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:440461
Hrvatin, Zara. "Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:440461
Hrvatin, Zara. "Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:440461
Hrvatin, Z. (2018). 'Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:440461
Hrvatin Z. Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:440461
Z. Hrvatin, "Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:440461