Štokić, S. (2018). Autohtoni proizvodi i običaji u funkciji kreiranja turističkoga proizvoda primjer otoka Raba (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:240690
Štokić, Sara. "Autohtoni proizvodi i običaji u funkciji kreiranja turističkoga proizvoda primjer otoka Raba." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:240690
Štokić, Sara. "Autohtoni proizvodi i običaji u funkciji kreiranja turističkoga proizvoda primjer otoka Raba." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:240690
Štokić, S. (2018). 'Autohtoni proizvodi i običaji u funkciji kreiranja turističkoga proizvoda primjer otoka Raba', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:240690
Štokić S. Autohtoni proizvodi i običaji u funkciji kreiranja turističkoga proizvoda primjer otoka Raba [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:240690
S. Štokić, "Autohtoni proizvodi i običaji u funkciji kreiranja turističkoga proizvoda primjer otoka Raba", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:240690