Lukanić, I. V. (2018). Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:408094
Lukanić, Ingrid Vida. "Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:408094
Lukanić, Ingrid Vida. "Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:408094
Lukanić, I. V. (2018). 'Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:408094
Lukanić IV. Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:408094
I. V. Lukanić, "Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:408094