prikaz prve stranice dokumenta Istria as an Enogastronomic Tourist Destination
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Istria as an Enogastronomic Tourist Destination

Smoković, Anika
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Smoković, A. (2018). Istria as an Enogastronomic Tourist Destination (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:737732

Smoković, Anika. "Istria as an Enogastronomic Tourist Destination." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:737732

Smoković, Anika. "Istria as an Enogastronomic Tourist Destination." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:737732

Smoković, A. (2018). 'Istria as an Enogastronomic Tourist Destination', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 17.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:737732

Smoković A. Istria as an Enogastronomic Tourist Destination [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 17.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:737732

A. Smoković, "Istria as an Enogastronomic Tourist Destination", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:737732

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.