prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda

Nukić, Anela
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Nukić, A. (2019). Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:638533

Nukić, Anela. "Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:638533

Nukić, Anela. "Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:638533

Nukić, A. (2019). 'Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 10.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:638533

Nukić A. Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 10.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:638533

A. Nukić, "Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:638533

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.