Nukić, A. (2019). Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:638533
Nukić, Anela. "Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:638533
Nukić, Anela. "Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:638533
Nukić, A. (2019). 'Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:638533
Nukić A. Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:638533
A. Nukić, "Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:638533