prikaz prve stranice dokumenta Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude

Tomkić, Katarina
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Tomkić, K. (2019). Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:643973

Tomkić, Katarina. "Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:643973

Tomkić, Katarina. "Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:643973

Tomkić, K. (2019). 'Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 17.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:643973

Tomkić K. Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 17.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:643973

K. Tomkić, "Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:643973

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.