Kobeščak, I. (2019). Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:448894
Kobeščak, Ivana. "Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:448894
Kobeščak, Ivana. "Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:448894
Kobeščak, I. (2019). 'Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 11.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:448894
Kobeščak I. Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 11.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:448894
I. Kobeščak, "Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:448894