prikaz prve stranice dokumenta Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja

Kobeščak, Ivana
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Kobeščak, I. (2019). Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:448894

Kobeščak, Ivana. "Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:448894

Kobeščak, Ivana. "Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:448894

Kobeščak, I. (2019). 'Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:448894

Kobeščak I. Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 25.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:448894

I. Kobeščak, "Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:448894

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.