Kelc, M. (2020). Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:919109
Kelc, Monika. "Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:919109
Kelc, Monika. "Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:919109
Kelc, M. (2020). 'Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:919109
Kelc M. Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:919109
M. Kelc, "Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:919109