Glasnović, T. (2020). Stavovi milenijalaca prema potrošnji dodataka prehrani (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513940
Glasnović, Tina. "Stavovi milenijalaca prema potrošnji dodataka prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513940
Glasnović, Tina. "Stavovi milenijalaca prema potrošnji dodataka prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513940
Glasnović, T. (2020). 'Stavovi milenijalaca prema potrošnji dodataka prehrani', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513940
Glasnović T. Stavovi milenijalaca prema potrošnji dodataka prehrani [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513940
T. Glasnović, "Stavovi milenijalaca prema potrošnji dodataka prehrani", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513940