prikaz prve stranice dokumenta Usporedba Airbnb, Booking.com, Tripadvisor recenzija i njihov utjecaj na  online rezervacije malih obiteljskih hotela
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba Airbnb, Booking.com, Tripadvisor recenzija i njihov utjecaj na online rezervacije malih obiteljskih hotela

Markas, Matija
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Markas, M. (2020). Usporedba Airbnb, Booking.com, Tripadvisor recenzija i njihov utjecaj na online rezervacije malih obiteljskih hotela (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:155320

Markas, Matija. "Usporedba Airbnb, Booking.com, Tripadvisor recenzija i njihov utjecaj na online rezervacije malih obiteljskih hotela." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:155320

Markas, Matija. "Usporedba Airbnb, Booking.com, Tripadvisor recenzija i njihov utjecaj na online rezervacije malih obiteljskih hotela." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:155320

Markas, M. (2020). 'Usporedba Airbnb, Booking.com, Tripadvisor recenzija i njihov utjecaj na online rezervacije malih obiteljskih hotela', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 23.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:155320

Markas M. Usporedba Airbnb, Booking.com, Tripadvisor recenzija i njihov utjecaj na online rezervacije malih obiteljskih hotela [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 23.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:155320

M. Markas, "Usporedba Airbnb, Booking.com, Tripadvisor recenzija i njihov utjecaj na online rezervacije malih obiteljskih hotela", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:155320

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.