Tariba, M. (2020). Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:461755
Tariba, Marija. "Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:461755
Tariba, Marija. "Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:461755
Tariba, M. (2020). 'Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:461755
Tariba M. Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:461755
M. Tariba, "Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:461755