prikaz prve stranice dokumenta Mogućnost prilagodbe Republike Hrvatske normama i standardima poljoprivredne politike Europske unije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mogućnost prilagodbe Republike Hrvatske normama i standardima poljoprivredne politike Europske unije

Prižmić Stanić, Lea
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Prižmić Stanić, L. (2020). Mogućnost prilagodbe Republike Hrvatske normama i standardima poljoprivredne politike Europske unije (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:178228

Prižmić Stanić, Lea. "Mogućnost prilagodbe Republike Hrvatske normama i standardima poljoprivredne politike Europske unije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:178228

Prižmić Stanić, Lea. "Mogućnost prilagodbe Republike Hrvatske normama i standardima poljoprivredne politike Europske unije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:178228

Prižmić Stanić, L. (2020). 'Mogućnost prilagodbe Republike Hrvatske normama i standardima poljoprivredne politike Europske unije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:178228

Prižmić Stanić L. Mogućnost prilagodbe Republike Hrvatske normama i standardima poljoprivredne politike Europske unije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:178228

L. Prižmić Stanić, "Mogućnost prilagodbe Republike Hrvatske normama i standardima poljoprivredne politike Europske unije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:178228

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.