Protić, I. (2021). Stavovi milenijalaca iz urbanih sredina o vegetarijanskoj i veganskoj ishrani (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:462048
Protić, Intia. "Stavovi milenijalaca iz urbanih sredina o vegetarijanskoj i veganskoj ishrani." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:462048
Protić, Intia. "Stavovi milenijalaca iz urbanih sredina o vegetarijanskoj i veganskoj ishrani." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:462048
Protić, I. (2021). 'Stavovi milenijalaca iz urbanih sredina o vegetarijanskoj i veganskoj ishrani', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:462048
Protić I. Stavovi milenijalaca iz urbanih sredina o vegetarijanskoj i veganskoj ishrani [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:462048
I. Protić, "Stavovi milenijalaca iz urbanih sredina o vegetarijanskoj i veganskoj ishrani", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:462048