prikaz prve stranice dokumenta Francuski jezik u Hrvatskoj gastronomiji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Francuski jezik u Hrvatskoj gastronomiji

Ćosić, Filip
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Ćosić, F. (2021). Francuski jezik u Hrvatskoj gastronomiji (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:830881

Ćosić, Filip. "Francuski jezik u Hrvatskoj gastronomiji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:830881

Ćosić, Filip. "Francuski jezik u Hrvatskoj gastronomiji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:830881

Ćosić, F. (2021). 'Francuski jezik u Hrvatskoj gastronomiji', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:830881

Ćosić F. Francuski jezik u Hrvatskoj gastronomiji [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:830881

F. Ćosić, "Francuski jezik u Hrvatskoj gastronomiji", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:830881

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.