diplomski rad
Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija

Siniša Dukić (2016)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad...

Dukić, S. (2016). Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:444566

Dukić, Siniša. "Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:444566

Dukić, Siniša. "Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:444566

Dukić, S. (2016). 'Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 23.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:444566

Dukić S. Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 23.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:444566

S. Dukić, "Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:444566