Babin, H. (2021). Utjecaj proizvodnje i konzumacije hrane na okoliš (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:636871
Babin, Helena. "Utjecaj proizvodnje i konzumacije hrane na okoliš." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:636871
Babin, Helena. "Utjecaj proizvodnje i konzumacije hrane na okoliš." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:636871
Babin, H. (2021). 'Utjecaj proizvodnje i konzumacije hrane na okoliš', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:636871
Babin H. Utjecaj proizvodnje i konzumacije hrane na okoliš [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:636871
H. Babin, "Utjecaj proizvodnje i konzumacije hrane na okoliš", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:636871