prikaz prve stranice dokumenta Analiza kvalitete restoranske ponude Splitsko-dalmatinske županije na temelju mobilne aplikacije Tripadvisor
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Analiza kvalitete restoranske ponude Splitsko-dalmatinske županije na temelju mobilne aplikacije Tripadvisor

Vuko, Doris
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Vuko, D. (2021). Analiza kvalitete restoranske ponude Splitsko-dalmatinske županije na temelju mobilne aplikacije Tripadvisor (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:315521

Vuko, Doris. "Analiza kvalitete restoranske ponude Splitsko-dalmatinske županije na temelju mobilne aplikacije Tripadvisor." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:315521

Vuko, Doris. "Analiza kvalitete restoranske ponude Splitsko-dalmatinske županije na temelju mobilne aplikacije Tripadvisor." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:315521

Vuko, D. (2021). 'Analiza kvalitete restoranske ponude Splitsko-dalmatinske županije na temelju mobilne aplikacije Tripadvisor', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 05.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:315521

Vuko D. Analiza kvalitete restoranske ponude Splitsko-dalmatinske županije na temelju mobilne aplikacije Tripadvisor [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 05.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:315521

D. Vuko, "Analiza kvalitete restoranske ponude Splitsko-dalmatinske županije na temelju mobilne aplikacije Tripadvisor", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:315521

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.