završni rad
Sličnosti pripremanja hrane na primjeru hrvatske i francuske gastronomije
Similarities in food preparation on the example of Croatian and French gastronomy

Popović, Dominik
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Popović, D. (2023). Sličnosti pripremanja hrane na primjeru hrvatske i francuske gastronomije : Similarities in food preparation on the example of Croatian and French gastronomy (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:951715

Popović, Dominik. "Sličnosti pripremanja hrane na primjeru hrvatske i francuske gastronomije : Similarities in food preparation on the example of Croatian and French gastronomy." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:951715

Popović, Dominik. "Sličnosti pripremanja hrane na primjeru hrvatske i francuske gastronomije : Similarities in food preparation on the example of Croatian and French gastronomy." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:951715

Popović, D. (2023). 'Sličnosti pripremanja hrane na primjeru hrvatske i francuske gastronomije : Similarities in food preparation on the example of Croatian and French gastronomy', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:951715

Popović D. Sličnosti pripremanja hrane na primjeru hrvatske i francuske gastronomije : Similarities in food preparation on the example of Croatian and French gastronomy [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:951715

D. Popović, "Sličnosti pripremanja hrane na primjeru hrvatske i francuske gastronomije : Similarities in food preparation on the example of Croatian and French gastronomy", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:951715

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.