prikaz prve stranice dokumenta Les aspects modernes et traditionnels des plats locaux
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Les aspects modernes et traditionnels des plats locaux

Gemeri, Dora
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Gemeri, D. (2022). Les aspects modernes et traditionnels des plats locaux (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:341167

Gemeri, Dora. "Les aspects modernes et traditionnels des plats locaux." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:341167

Gemeri, Dora. "Les aspects modernes et traditionnels des plats locaux." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:341167

Gemeri, D. (2022). 'Les aspects modernes et traditionnels des plats locaux', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:341167

Gemeri D. Les aspects modernes et traditionnels des plats locaux [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 02.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:341167

D. Gemeri, "Les aspects modernes et traditionnels des plats locaux", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:341167

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.