završni rad
Ekološka osviještenost u gastronomiji

Pavličić, Lucija
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Pavličić, L. (2023). Ekološka osviještenost u gastronomiji (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:041994

Pavličić, Lucija. "Ekološka osviještenost u gastronomiji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:041994

Pavličić, Lucija. "Ekološka osviještenost u gastronomiji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:041994

Pavličić, L. (2023). 'Ekološka osviještenost u gastronomiji', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:041994

Pavličić L. Ekološka osviještenost u gastronomiji [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 02.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:041994

L. Pavličić, "Ekološka osviještenost u gastronomiji", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:041994

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.