završni rad
Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića

Ivan Milovan (2016)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad...

Milovan, I. (2016). Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:389884

Milovan, Ivan. "Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:389884

Milovan, Ivan. "Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:389884

Milovan, I. (2016). 'Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:389884

Milovan I. Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:389884

I. Milovan, "Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:389884