Kraljiček, M. (2022). La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:246338
Kraljiček, Matej. "La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:246338
Kraljiček, Matej. "La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:246338
Kraljiček, M. (2022). 'La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:246338
Kraljiček M. La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:246338
M. Kraljiček, "La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:246338